ATB Beilen heeft 200 leden!!!

200ste lidATB Beilen heeft afgelopen week haar tweehonderdste lid mogen verwelkomen. Richard Hulzebosch uit Beilen was de gelukkige en heeft uit handen van voorzitter Bernhard Fidom een waardebon van € 100 ontvangen. Deze waardebon is beschikbaar gesteld door Egbert Egberts fietsspeciaalzaak uit Borger. Ook heeft Richard een gratis clubtenue ontvangen van de vereniging.
[facebook_like_button]

Tweehonderd leden in 4 jaar.
ATB Beilen is er trots op dat 4 jaar na oprichting al tweehonderd mountainbikers en racefietsers de vereniging hebben omarmd. De rood/zwarte fietsers zijn inmiddels een vertrouwd beeld in de bossen en op de wegen rond Beilen. Iedere zondagochtend vertrekken er groepen mountainbikers vanaf een vast verzamelpunt voor een tocht door de prachtige natuur rond Beilen. Ook zijn er in het zomerseizoen op dinsdag- en donderdagavond ritten op de racefiets.

200ste lidLid worden
Ook lid worden van een gezellige club mountainbike sport liefhebbers? Ieder nieuw lid ontvangt een gratis clubshirt en voor een jaar lidmaatschap betaal je maar € 43,=. Hierbij inbegrepen zit een lidmaatschap bij de NTFU (Nederlandse toerfietsunie).