Clubactiviteiten in het najaar 2012

Na de eerste zomeravond toertocht hebben we de smaak flink te pakken. Natuurlijk hebben we alweer gesproken over een toertocht voor volgend jaar, maar ook dit najaar willen we de mountainbike enthousiastelingen uit Beilen e.o. een paar leuke activiteiten voorschotelen. Wij van ATB Beilen zeggen: meepakken nog dit jaar!

Monsterrrtocht

De datum staat nog niet helemaal vast, maar als het goed is ben je er al ergens in 2011 voor begonnen te trainen: De ATB Beilen Monstertocht. Een creatieve rit, meestal tussen de 120 en 150 kilometer lang, waarna zelfs een Euroshopper biertje nog als een kudde engeltjes door je keel glijdt. We verwachten deze tocht ergens vanaf half september teĀ organiseren. Houd deze site en Facebook in de gaten.

Club Barbecue

Op 29 september organiseren we de jaarlijkse club barbecue. Dit keer in buurthuis Noorderhoek, achter de Peugeotgarage aan de Asserstraat. De schotels zijn weer net zo goed gevuld als vorig jaar, het drinken zal weer ruimschoots vloeien en de kosten zijn maar ā‚¬15 pp. Geef je tot 22 september op met een email aan info@atbbeilen.nl

ATB BEILEN CLUBTOCHT 2012

In oktober gaan we de jaarlijkse clubrit rijden – exclusief voor leden (of wie dat overweegt). Nieuw is dat we een kortere afstand gaan toevoegen zodat bijvoorbeeld ook kleinere jeugd van dit uitstapje kan genieten. De precieze datum lees je binnenkort hier op de site of op Facebook.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *