Max inspanningstest clubaanbieding!

Testopstelling_Aircheck_2Bij Fitness Studio Westerbork is het mogelijk met speciale apparatuur je maximale zuurstofopname en CO2 afgiftete testen. Als meer dan 5 ATB Beilen leden zich aanmelden voor deze Aircheck maakt Fitness Studio Westerbork een speciaal ledenprijsje!

Optimale hartslag voor training
De maximale inspanningstest is zeer interessant voor duursporters. Bij deze test op de fiets (of loopband) wordt er namelijk een exacte meting en bepaling gedaan van het maximale zuurstofopnamevermogen (bij professionele sporters wel bekend als de ‘VO2 max’), het omslagpunt (de hartslag waarop je begint te ‘verzuren’) en je persoonlijke hartslagzones voor optimale training. Als je je VO2 max weet dan weet je hoe je conditie ervoor staat en kun je bij een volgende test zien of je voor- of achteruit bent gegaan. Het omslagpunt en je persoonlijke hartslagzones kunt je gebruiken als input voor je trainingsarbeid. Na de test krijg je hierover een uitgebreide uitleg. Het testrapport krijgt je uitgeprint in kleur mee naar huis. Lees hier meer over de test op de website van Fitness Studio Westerbork.

Meld je aan en profiteer!
Is dit iets voor jou? Meld je dan aan door een mail te sturen naar info@atbbeilen.nl. Wij zullen je berichten als/of  zich 5 of meer leden zich hebben aangemeld. Hieronder kun je de informatie lezen. Je kunt de test uiteraard ook doen als er niet  genoeg aanmeldingen zijn, maar dan voor het normale tarief.

 

Geef een reactie