Sponsor Miranda voor Duchenne Heroes

Duchenne 2012 028Jullie aandacht voor deze sympathieke oproep van Miranda Spreen!

“Ik ben op dit moment hard aan het trainen voor Duchenne Heroes, de 7-daagse mountainbike tocht ( 15 september t/m 21 september 2013) voor kinderen met de ziekte van Duchenne. Een geweldige en heftige uitdaging die ik aanga samen met Duchenne Heroes. Mijn doelstelling is om minimaal € 3.000,= sponsor geld op te halen. En daarbij heb ik jouw hulp hard nodig.
[facebook_like_button]

Grote doorbraak
We fietsen van België via Frankrijk naar Nederland voor kinderen met de ziekte van Duchenne. Een ernstige spierziekte die vooral bij jongens voorkomt.
Spieren nemen langzaam af, waar door de kinderen al jong een rolstoel nodig hebben. Uiteindelijk is deze ziekte dodelijk, want een werkend medicijn is er nog niet.

Duchenne Heroes 2013
Dankzij Duchenne Heroes is al meer dan € 6 miljoen euro besteed aan onderzoek naar de ziekte. En er is veel vooruitgang geboekt. De kwaliteit van leven van de Duchenne jongens is fors verbeterd en de levensverwachting is van 20 naar 30 jaar gestegen. Een goed werkend medicijn is er nog niet en daarom is jouw hulp juist nu héél hard nodig!

Sponsor mij!
Ik zou het geweldig vinden als je mij sponsort. Wil je meer weten over de tocht of over het doel, ga dan naar www.duchenneheroes.nl of bel/mail mij. (Email adres bekend bij ATB Beilen)
Ook ben ik te volgen via facebook (http://www.facebook.com/miranda.spreen.9), twitter (@MirandaSpreen) en de eigen pagina op Duchenne Heroes.

images

Sponsoring is op de volgende manieren mogelijk:
* Ga naar de site van Duchenne Heroes,
http://duchenneheroes.nl/FormSelectSponsorType.aspx?PageId=5&selected=P2747\
* Via Sponsorformulier
* Neem evt contact met me op en ik kan u verder helpen.

Namens de jongens met Duchenne en mijzelf Alvast bedankt voor je hulp!
Miranda Spreen

Sonsorformulier