Club rit 2015

Op 25 oktober jl. werd de jaarlijkse clubrit van ATB Beilen verreden.

Met speerpunten als gezelligheid, elkaar leren kennen, genieten  van de natuur en samen uit, samen thuis vertrokken een groep van ongeveer 120 fanatieke fietsers vanaf de Drenthehal. Jeugd, mannen en vrouwen in een lange sliert achter elkaar door het mooie Drentse landschap. Twee motorbegeleiders zorgden ervoor dat daar waar het nodig was veilig kon worden overgestoken.

Om een aantal de gelegenheid te bieden even extra hard hun best te kunnen doen, was er in het Klateringsebosje een parcourtje uitgezet. In wedstrijdvorm werd er gestreden voor een droge worst J.

Daarna trok de groep richting Hooghalen. Hier werd de jongste jeugd uitgezwaaid. Zij gingen wat drinken bij het Wapen van Schotland. De rest van de groep vertrok richting Ekehaar waar koffie met appelgebak werd genuttigd. Daarna ging de tocht langs het Amerdiepje richting Zwiggelte en weer terug naar Sietsenveen. Hier stond de borrel met een hapje klaar. Ook hier was een parcourtje uitgezet voor de liefhebber.

Het tempo lag niet hoog, de route was aan de lange kant, maar het was fantastisch weer en de sfeer was zoals een clubrit bedoeld is!