Jeugd naar Zuidwolde 25 maart

Komende zondag 25 maart willen we met de ATB Beilen jeugd naar Zuidwolde. Daar is een leuke NTFU toertocht met ook kortere afstanden voor de jeugd. Afhankelijk van de groepssamenstelling gaan we voor de 15 of 30 kilometer. Deelname voor kinderen t/m 12 jaar is gratis. Iedereen boven de 12 betaalt €4,00 met NTFU pas en en €5,00 zonder.

Reis

Van ATB Beilen gaan begeleiders Henk Lier en Tammo Bijmolt mee. Ze hebben een paar extra zitplaatsen in de auto en ook nog wel een paar plekken voor fietsen – we hopen echter dat er ook ouders mee willen helpen met rijden of in ieder geval helpen fietsen op de dragers zetten. We vertekken om 8:45uur bij de Drenthehal.

Opgave

Leuk voor jouw zoon of dochter? Geef hem/haar (en jezelf) gewoon op met een e-mail aan info@atbbeilen.nl. Deelname kost niets anders dan het inschrijfgeld – tot 12 jaar gratis dus. Zoon/dochter nog geen lid van ATB Beilen? Ga gerust met hem/haar mee met ons om te ontdekken of de club iets voor hem/haar is. Voor deelname aan de toertocht in Zuidwolde is gezien de afstanden wel enige fietservaring gewenst.

Meer informatie of opgevae: info@atbbeilen.nl

Geef een reactie