Ouder kind ochtend op 6 mei

ATB Beilen kent zo onderhand vele groepen en groepjes. Ook hebben we een jeugdgroep die iedere twee weken een zondagochtend met de mountainbike op pad gaat. Het is leuk om te zien dat er langzaam een groep ontstaat die kan zeggen: “Ik zit op mountainbiken.” Deze sport heeft kinderen veel te bieden: het is afwisselend en uitdagend, lekker in de natuur in weer en wind (en zon en stof), fietsen heeft een leuk groepselement waarin je elkaar uitdaagt maar ook rekening houdt met elkaar. Kortom een stoere sport in de buitenlucht.

Ouder – kind ochtend op·6 mei

Graag willen we zo veel mogelijk kinderen en hun ouders kennis laten maken met het mountainbiken. Daarom organiseren we komende zondag de ‘ouder-kind mountainbikeochtend. Je kan samen met je zoon of dochter, vader of moeder (allemaal· mag ook natuurlijk) meefietsen, of je nou lid bent of niet. Ben je al lid van de jeugdgroep, dan neem je deze keer je ouders natuurlijk mee! Om 10:00 vertrekken we van de rotonde bij de brandweer, we zijn daar tegen 12:00 weer terug. We fietsen voor ons plezier en passen het tempo aan op de groep. Gewoon opstappen en meegaan dus!

Niet opgeven, gewoon komen!

Je hoeft je niet op te geven, kom gewoon zondag naar de rotonde bij de brandweer. Heb je nog vragen? Stel die dan aan info@atbbeilen.nl of bel Guido Rikkers op 06-44028644.

Op de hoogte blijven van·ATB Beilen en je·zit op·Facebook? Like ons op http://www.facebook.com/atbbeilenc,ub· en je krijgt automatisch updates. Tot zondag!

Geef een reactie