Poiesz Jeugd Sponsor Actie 2017

ATB Beilen geselecteerd voor de POIESZ Jeugd Sponsor Actie 2017

Ook dit jaar organiseert Poiesz Supermarkten weer de jeugdsponsoractie. ATB Beilen is één van de gelukkigen die geselecteerd is om mee te doen aan deze actie. De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 6 februari t/m zondag  2 april 2017. ATB Beilen doet mee in de Poiesz supermarkt in Beilen. Met deze actie kunnen wij geld binnenhalen voor de jeugd van onze vereniging.  Bij iedere € 10,- aan boodschappen (exclusief statiegeld) ontvangt u een jeugdsponsormunt. Daarnaast ontvangt u iedere week bij vele aanbiedingen een aantal jeugdsponsormunten. Het is belangrijk dat we als vereniging zoveel mogelijk sponsormunten inzamelen. In de Poiesz supermarkt staat een display met kokers en hoe meer munten we verzamelen, hoe hoger het sponsorbedrag dat we uiteindelijk ontvangen.

Dit jaar zijn er vernieuwde jeugdsponsormunten met een groene rand.
Let op! Dit betekend dat de “oude” munten die tot en met 2016 zijn uitgegeven niet meer geldig zijn. Wanneer Poiesz constateert dat er wel oude sponsormunten in de koker zijn gedaan, dan wordt de club uitgesloten van deelname voor een volgende editie en wordt het sponsorgeld niet uitgekeerd.

Stop dus de jeugdsponsormunten in de koker van ATB Beilen!

Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugdafdeling van ATB Beilen.

Win 500 sponsormunten door online te stemmen!
Ga vanaf maandag 6 februari naar www.poiesz-supermarkten.nl/jsa en stem op ATB Beilen. De 50 clubs met de meeste stemmen krijgen 500 sponsormunten extra!
Dat is natuurlijk een enorme boost voor onze vereniging.
Iedereen die stemt maakt bovendien kans op Poiesz waardebonnen.