Op deze pagina staan de bikeparks die worden onderhouden door ATB Beilen. Zijn er gebreken geconstateerd op het bikepark, dan kun je deze doorgeven via een mail naar info@atbbeilen.nl. De informatie wordt dan doorgegeven aan de betreffende bikepark coördinator. Zou je mogelijk willen helpen met het onderhouden van het bikepark? Stuur dan ook een mail naar info@atbbeilen.nl en er zal contact met je worden opgenomen.

Bikepark Ter Horst

Bike park Ter Horst heeft een lengte van totaal 1.6 km en wordt aangegeven met rode route bordjes. Het bike park bevindt zich naast de parkeerplaats van Ter Horsterzand. De MTB route bestaat uit twee lussen waarbij goed gebruik is gemaakt van natuurlijke hoogte van de heuveltjes in het bos. Er zijn ook enkele rockgardens en diverse kombochten. Daarnaast is er een pumptrack in het midden van het terrein. Het bike park is ideaal voor de jeugd, maar ook voor de volwassenen die hun techniek willen verbeteren.

Bikepark Smalbroek

Bike park Smalbroek heeft een lengte van ongeveer 600 m en wordt aangegeven met paarse route bordjes. Het bike park heeft diverse Northshore (houten) elementen, zoals een wipwap, brug, evenwichtsbalk en skinny. Daarnaast heeft de route diverse kombochten, heuveltjes en rockgardens. Ideaal voor iedereen die zijn evenwichtstechnieken wil verbeteren. Maar ook gewoon leuk om lekker in rond te fietsen.